Welkom bij de Innovatie Academy!

Nieuw bij DB&P: dé plek waar innovatieve ondernemers zich kunnen ontwikkelen door webinars en expertsessies te volgen.

Kijk terug: Een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden

Maak je je wel eens zorgen over de cybersecurity binnen jouw onderneming? Dit webinar wijst je de weg naar een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden. Wil je meer weten over deze security-oplossing? Neem contact op met Merijn de Jonge via merijn.de.jonge@mindyourpass.com.

Kijk terug: Beperk de risico's tijdens het innovatietraject

Start je binnenkort met een haalbaarheidsproject of innovatieproject? Tim van Beelen van AOMB legt in dit webinar uit welke risico’s er aan het innovatietraject verbonden zijn en hoe je deze kunt beperken. Heb je na het kijken van het webinar vragen aan Tim? Stuur dan een bericht naar mail@aomb.nl. Wil je meer weten over beschikbare subsidies? Neem dan contact op via financiering@debreed.nl.

Hoe haalbaar is jouw innovatieve idee?

Om hier achter te komen, kun je een haalbaarheidsproject starten. In deze video legt consultant Mark van Dijk haarfijn uit hoe je een haalbaarheidsproject start én vertelt hij over de MIT-Haalbaarheidssubsidie. Heb je na het kijken van de video vragen over de MIT-Haalbaarheidssubsidie? Stuur je bericht naar financiering@debreed.nl

Meld je aan: de juiste waardering van je bedrijf

Een onderneming is een waardevol bezit. Maar wat is nu de precieze waarde van een onderneming? Dat is moeilijk te bepalen. Tijdens het webinar “De juiste waardering van je bedrijf” op woensdag 12 mei bespreekt Hans Minnaar van Florijnz Corporate Finance alles wat je moet weten over de waardering van jouw onderneming.

Tijd: 11:00 – 11:45 uur

Meld je aan