Welkom bij de Innovatie Academy!

Nieuw bij DB&P: dé plek waar innovatieve ondernemers zich kunnen ontwikkelen door webinars en expertsessies te volgen.

Alle ins en outs over de SLIM-regeling

Alles weten over de Stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in mkb-ondernemingen (SLIM-regeling)? In deze video vertelt consultant Mark van Dijk alle ins en outs over deze regeling. Meer weten over de SLIM-regeling of je project bespreken? Stuur je bericht naar sales@debreed.nl

Kijk terug: Waarom managers de beste informatiebeveiligers zijn

Hoewel de aandacht voor informatiebeveiliging toeneemt, wordt het toch nog te vaak gezien als “het feestje” van de IT-er. En dat is een kwalijke zaak, want informatiebeveiliging is te belangrijk om alleen aan IT-ers over te laten! Jan Martijn Broekhof van Guardian360 vertelt je meer over dit belangrijke onderwerp. Meer weten? Stuur een bericht aan J.M.Broekhof@guardian360.nl.

Kijk terug: Hoe bepaal je de juiste waardering van je bedrijf?

Wat is er voor nodig om een bedrijfswaardering te kunnen uitvoeren? En hoe wordt de waarde van een onderneming vastgesteld? In dit webinar vertelt Hans Minnaar, Corporate Finance adviseur bij Florijnz Corporate Finance, alles wat je moet weten over de waardering van jouw onderneming. Wil je meer weten over dit onderwerp? Stuur een bericht naar Hans Minnaar via hans@florijnz.nl.

Podcast: alles over IP en innovatie

Wil je alles weten over intellectuele eigendomsrechten? DB&P consultants Mark van Dijk en Koen Ferket gingen in gesprek met Bert Kneepkens, octrooigemachtigde bij AOMB Intellectual Property. In deze podcast praat hij je bij over de verschillende vereisten en het vastleggen van IP.

Kijk terug: Een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden

Maak je je wel eens zorgen over de cybersecurity binnen jouw onderneming? Dit webinar wijst je de weg naar een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden. Wil je meer weten over deze security-oplossing? Neem contact op met Merijn de Jonge via merijn.de.jonge@mindyourpass.com.

Kijk terug: Beperk de risico's tijdens het innovatietraject

Start je binnenkort met een haalbaarheidsproject of innovatieproject? Tim van Beelen van AOMB legt in dit webinar uit welke risico’s er aan het innovatietraject verbonden zijn en hoe je deze kunt beperken. Heb je na het kijken van het webinar vragen aan Tim? Stuur dan een bericht naar mail@aomb.nl. Wil je meer weten over beschikbare subsidies? Neem dan contact op via financiering@debreed.nl.

Hoe haalbaar is jouw innovatieve idee?

Om hier achter te komen, kun je een haalbaarheidsproject starten. In deze video legt consultant Mark van Dijk haarfijn uit hoe je een haalbaarheidsproject start én vertelt hij over de MIT-Haalbaarheidssubsidie. Heb je na het kijken van de video vragen over de MIT-Haalbaarheidssubsidie? Stuur je bericht naar financiering@debreed.nl