Welkom bij de Innovatie Academy!

Nieuw bij DB&P: dé plek waar innovatieve ondernemers zich kunnen ontwikkelen door webinars en expertsessies te volgen.

Data het nieuwe goud! Wat kan data voor jouw bedrijf betekenen?

Op woensdag 7 juli organiseren we in samenwerking met Data Kingdom een webinar over data. Amber Kesselaer, Queen Executive Officer (QEO) van DATA KINGDOM, licht toe wat data kan betekenen voor de waarde van jouw organisatie. Een presentatie waarin de voordelen, maar ook de ‘hoe dan’ vragen rondom datagedreven werken aan bod zullen komen.

Tijd: 14:00 – 14:45 uur
Meer informatie: https://debreed.webinargeek.com/data-het-nieuwe-goud

Ik meld me aan!

Kijk terug: Hoe bepaal je de juiste waardering van je bedrijf?

Wat is er voor nodig om een bedrijfswaardering te kunnen uitvoeren? En hoe wordt de waarde van een onderneming vastgesteld? In dit webinar vertelt Hans Minnaar, Corporate Finance adviseur bij Florijnz Corporate Finance, alles wat je moet weten over de waardering van jouw onderneming. Wil je meer weten over dit onderwerp? Stuur een bericht naar Hans Minnaar via hans@florijnz.nl.

Podcast: alles over IP en innovatie

Wil je alles weten over intellectuele eigendomsrechten? DB&P consultants Mark van Dijk en Koen Ferket gingen in gesprek met Bert Kneepkens, octrooigemachtigde bij AOMB Intellectual Property. In deze podcast praat hij je bij over de verschillende vereisten en het vastleggen van IP.

Kijk terug: Een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden

Maak je je wel eens zorgen over de cybersecurity binnen jouw onderneming? Dit webinar wijst je de weg naar een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden. Wil je meer weten over deze security-oplossing? Neem contact op met Merijn de Jonge via merijn.de.jonge@mindyourpass.com.

Kijk terug: Beperk de risico's tijdens het innovatietraject

Start je binnenkort met een haalbaarheidsproject of innovatieproject? Tim van Beelen van AOMB legt in dit webinar uit welke risico’s er aan het innovatietraject verbonden zijn en hoe je deze kunt beperken. Heb je na het kijken van het webinar vragen aan Tim? Stuur dan een bericht naar mail@aomb.nl. Wil je meer weten over beschikbare subsidies? Neem dan contact op via financiering@debreed.nl.

Hoe haalbaar is jouw innovatieve idee?

Om hier achter te komen, kun je een haalbaarheidsproject starten. In deze video legt consultant Mark van Dijk haarfijn uit hoe je een haalbaarheidsproject start én vertelt hij over de MIT-Haalbaarheidssubsidie. Heb je na het kijken van de video vragen over de MIT-Haalbaarheidssubsidie? Stuur je bericht naar financiering@debreed.nl