Welkom bij de Innovatie Academy!

Nieuw bij DB&P: dé plek waar innovatieve ondernemers zich kunnen ontwikkelen door webinars en expertsessies te volgen.

Hoe haalbaar is jouw innovatieve idee?

Om hier achter te komen, kun je een haalbaarheidsproject starten. In deze video legt consultant Mark van Dijk haarfijn uit hoe je een haalbaarheidsproject start én vertelt hij over de MIT-Haalbaarheidssubsidie. Heb je na het kijken van de video vragen over de MIT-Haalbaarheidssubsidie? Stuur je bericht aan financiering@debreed.nl

Kijk terug: Beperk de risico's tijdens het innovatietraject

Start je binnenkort met een haalbaarheidsproject of innovatieproject? Tim van Beelen van AOMB legt in dit webinar uit welke risico's er aan het innovatietraject verbonden zijn en hoe je deze kunt beperken. Heb je na het kijken van het webinar vragen aan Tim? Stuur dan een bericht naar mail@aomb.nl. Wil je meer weten over beschikbare subsidies? Neem dan contact op via financiering@debreed.nl.

Meld je aan: een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden

Maak je je wel eens zorgen over de cybersecurity van je onderneming? Er zijn steeds meer wachtwoorden nodig en het creëren van verschillende sterke wachtwoorden wordt een steeds grotere uitdaging. Op woensdag 21 april bespreekt Merijn de Jonge van Mindyourpass hiervoor de oplossing in het webinar ‘Een veilige organisatie met overal sterke wachtwoorden‘.

Tijd: 11:00 – 11:45 uur

Meld je aan

Binnenkort beschikbaar: Beperk de risico's tijdens het innovatietraject

Start je binnenkort met een haalbaarheidsproject of innovatieproject? Tim van Beelen van AOMB legt uit welke risico’s er aan het innovatietraject verbonden zijn en hoe je deze kunt beperken. Binnenkort kun je de opname van het webinar op deze pagina terugvinden. Blijf ook op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Inschrijven