Contracten slim maken met blockchain

Ben je een regelmatige bezoeker van IT-congressen, meet-ups of zit je gewoon bovenop het nieuws? Dan zal het je niet ontgaan zijn. De blockchain is een hot item, en dat is zeker niet voor niks. We staan aan de vooravond van een grote technische revolutie, waarvan de blockchain het fundament is. Ik kan me echter voorstellen dat je de blockchain erg abstract vindt en je geen beeld hebt van de mogelijke toepassingen. Ik zal daarom in deze blog een toepassing uitlichten; het smart contract.

Ben je een regelmatige bezoeker van IT-congressen, meet-ups of zit je gewoon bovenop het nieuws? Dan zal het je niet ontgaan zijn. De blockchain is een hot item, en dat is zeker niet voor niks. We staan aan de vooravond van een grote technische revolutie, waarvan de blockchain het fundament is. Ik kan me echter voorstellen dat je de blockchain erg abstract vindt en je geen beeld hebt van de mogelijke toepassingen. Ik zal daarom in deze blog een toepassing uitlichten; het smart contract.