Crowdfunding Top 100

Welke projecten haalden in 2021 het hoogste bedrag aan crowdfunding op? Hier vind je de jaarlijkse Crowdfunding Top 100, in samenwerking met Fundwijzer.

Ben je op zoek naar financiering?

Ben je ondernemer met een financieringsbehoefte voor groei of innovatie? Met een financieringsmix op maat realiseren wij de slimste oplossing voor je bedrijf. Maak een afspraak en dan nemen wij samen de mogelijkheden door voor jouw onderneming.

Inzichten Crowdfunding Top 100

Welke inzichten kunnen we halen uit de top 100? In 2021 haalden de 100 grootste crowdfunding-projecten van Nederland in totaal € 166,2 miljoen aan financiering op. Ben je benieuwd naar de trends die wij spotten in het crowdfunding-landschap? Bekijk de infographic hieronder en lees meer over onze inzichten uit de Crowdfunding Top 100!

Alternatieve financiering naast crowdfunding

De Breed & Partners is dé subsidie- en financieringsadviseur voor jouw onderneming. Naast crowdfunding zijn er verschillende alternatieve mogelijkheden om jouw bedrijf van financiering te voorzien. Alternatieve financiering zoals informal investing of investeringsfondsen bijvoorbeeld. Tevens zijn wij ruim 40 jaar expert op het gebied van subsidies en fiscale regelingen. Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken of jouw onderneming het maximale uit de innovatieregelingen haalt.

Vragen over de Top 100?

Voor meer informatie over de Crowdfunding Top 100 kun je terecht bij Farah-Addin Ajroud.