Crowdfunding Top 100

Welke projecten haalden in 2020 het hoogste bedrag aan crowdfunding op? Hier vind je de jaarlijkse Crowdfunding Top 100, gebaseerd op data van Fundwijzer.

Ben je op zoek naar financiering?

Ben je ondernemer met een financieringsbehoefte voor groei of innovatie? Met een financieringsmix op maat realiseren wij de slimste oplossing voor je bedrijf. Maak een afspraak en dan nemen wij samen de mogelijkheden door voor jouw onderneming.

Bel 076-205-0132
profielfoto financieringsadviseur Peter van Meersbergen

Wil jij zelf investeren?

Investormatch is hét financieringsplatform van De Breed & Partners waar informal investors rechtstreeks in innovatieve start-ups en mkb-bedrijven investeren. Meld je aan als premium investeerder bij Investormatch!

Bel 076-205-0132
Koen Ferket

Inzichten Crowdfunding Top 100

Welke inzichten kunnen we halen uit de top 100? In 2020 haalden de 100 grootste crowdfunding-projecten van Nederland in totaal € 89,3 miljoen aan financiering op. Dit is € 8,3 miljoen minder dan vorig jaar. Ben je benieuwd naar de trends die wij spotten in het crowdfunding-landschap? Bekijk de infographic hieronder en lees meer over onze inzichten uit de Crowdfunding Top 100!

 

Crowdfunding Top 100 2020

Alternatieve financiering naast crowdfunding

De Breed & Partners is dé subsidie- en financieringsadviseur voor jouw onderneming. Naast crowdfunding zijn er verschillende alternatieve mogelijkheden om jouw bedrijf van financiering te voorzien. Alternatieve financiering zoals informal investing of investeringsfondsen bijvoorbeeld. Tevens zijn wij ruim 40 jaar expert op het gebied van subsidies en fiscale regelingen. Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken of jouw onderneming het maximale uit de WBSO regeling of de MIA VAMIL regeling kan halen.

Vragen over de Top 100?

Voor meer informatie over de Crowdfunding Top 100 kun je terecht bij Farah-Addin Ajroud. Ook helpt hij je graag verder met het vinden van de benodigde financiering.

Bel 076-205-0132