Begeleiding bij jouw zoektocht naar financiering

Ondernemen in de technologische branche is kostbaar. Daarom begeleiden wij ondernemers in de zoektocht naar financiering.

Hoe innovatief je bedrijf ook is, het verkrijgen van financiering valt of staat bij de kwaliteit van de aanvraag. Daarom is goede begeleiding in dit proces essentieel. Wij helpen je graag, zodat jij als ondernemer tijd kunt besteden aan andere zaken.

Van attendering tot nazorg

Wij begeleiden je in het hele financieringsproces. Dat begint al bij het attenderen op subsidies en andere financieringsmogelijkheden die interessant zijn voor je bedrijf. Indien we samen besluiten een aanvraag in te dienen voor een financieringsvorm, verzorgen wij de volledige aanvraag, inclusief inhoudelijke en technische hoofdstukken.

Wordt de financiering toegekend?

Dan zorgen wij ervoor dat je bedrijf zo snel mogelijk kan profiteren van het financiële voordeel. Heeft de financier nog aanvullende vragen? Dan nemen wij deze correspondentie uiteraard voor onze rekening.

Tot slot verzorgen wij de volledige eindafwikkeling en wij bieden vanzelfsprekend ook nazorg. Hierbij kun je denken aan het beantwoord van vragenbrieven vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, of bijvoorbeeld een controlebezoek waar wij jou zullen bijstaan.

Op zoek naar financiering?

Consultant Koen Ferket begeleidt jou graag bij je zoektocht naar financiering. Dien vrijblijvend een financieringsaanvraag in en ontdek snel en eenvoudig de kansen voor jouw onderneming.

Bel 076-565 4321
Koen Ferket