Corona Support voor innovatieve ondernemers

Het coronavirus raakt ondernemers in vrijwel alle lagen van het bedrijfsleven. Ondernemers kampen met vragen. Welke hulp kan ik inschakelen tijdens deze onzekere tijd? Voor welke financieringsmogelijkheden kom ik in aanmerking? Wij gaan met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en voorzien je van maatwerkadvies.

Wij ondersteunen in crisistijd

Regelingen op Europees & nationaal niveau

Van welke financiële steunmaatregelen op nationaal en Europees niveau kunnen bedrijven gebruik maken?

Ontdek mogelijkheden

1

Regelingen op provinciaal niveau

Van welke steunmaatregelen op provinciaal niveau kunnen bedrijven gebruik maken?

Ontdek mogelijkheden

2

Financieringsadvies

Ervaar je financiële schade als gevolg van de coronacrisis? Onze financieringsexperts geven advies!

Gratis financieel advies

3

Subsidieadvies

Is het verstandig innovatieprojecten uit te stellen of moet ik me hier juist mee bezig houden? Onze subsidie consultants staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Lees meer

4

Gratis advies van experts

Vragen over innoveren in crisistijd, subsidieaanvragen of het aanvragen van financiering? Wij staan je graag te woord! Neem direct contact op met je consultant of één van onderstaande experts.

Welke vragen kunnen wij beantwoorden?

De steunmaatregelen waarvoor je in aanmerking komt, zijn afhankelijk van de situatie van jouw onderneming. Ben je zelfstandig ondernemer en heb je personeel in dienst? Valt jouw onderneming bijvoorbeeld onder de 'getroffen sectoren'? Er zijn regelingen waarbij je aanspraak kunt maken op financiering, ook zijn (bestaande) regelingen verruimd of versoepeld.

Lees meer over steunmaatregelen

Doe je onderzoek dat bijdraagt aan de bestrijding van het virus en de infectieziekte? Of heb je een oplossing voor tekorten of andere praktische issues binnen of buiten ziekenhuizen? Dan kun je subsidie aanvragen middels het ZonMW programma. Daarnaast biedt de WBSO fiscaal voordeel op loonkosten van medewerkers die R&D activiteiten uitvoeren. In het geval van een samenwerking kun je subsidie ontvangen voor een MIT-R&D-samenwerkingsproject.

Vanwege de coronacrisis zijn diverse regelingen aangepast. Zo wordt in een aantal gevallen het budget verruimd, de deadline uitgesteld of de voorwaarden worden versoepeld. Dit is niet voor alle regelingen van toepassing. Onze consultants innovatiefinanciering geven je op dit gebied graag advies!

Neem direct contact op