WBSO subsidie 2021: Fiscale subsidieregeling voor R&D

Haal maximaal voordeel uit je WBSO aanvraag. Lees meer over de voordelen die deze fiscale innovatieregeling kan bieden voor jouw onderneming. Direct weten of je in aanmerking komt voor de WBSO en de hoogte?

Kom je in aanmerking? Doe de WBSO-test!

Meer vragen over de WBSO?

De deadlines voor het indienen van de WBSO aanvragen is: 30 september. Een aanvraag kun je uiterlijk de dag voorafgaand aan de aanvraagperiode indienen. Hierop is 1 uitzondering: de startdatum 1 januari 2021. Start de aanvraagperiode op 1 januari? Dien de aanvraag dan uiterlijk 20 december in.

In 2021 stelt het kabinet € 1.438 miljoen beschikbaar voor de WBSO. Dat is € 157 miljoen meer dan in 2020.

WBSO aanvragen worden door het RVO 4x per jaar in behandeling genomen. Iedere aanvraag is over een periode van minimaal drie maanden. Het grootste deel van onze klanten vraagt de WBSO twee keer per jaar aan, over een periode van zes maanden.

WBSO advies van Mark

Wil je meer weten over deze regeling? Of wil je een aanvraag indienen? Neem dan vrijblijvend contact op met consultant Mark van Dijk. Wij hebben ruime ervaring met het aanvragen van deze subsidie en begeleiden je graag in het proces.

profielfoto financieringsadviseur Mark van Dijk

WBSO overstapservice

Vraag je momenteel WBSO subsidie aan via een andere adviseur, maar ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op door een berichtje achter te laten en ontdek onze toegevoegde waarde. Ook wanneer je zelf WBSO aanvraagt, kijken we graag met je mee zodat je in de toekomst nóg meer voordeel haalt uit je subsidieaanvraag.

Bel 076 - 565 4321