Innovatie op de Olympische Spelen in Pyeongchang

Iedere dag zat ik vol spanning voor de TV om alle sportprestaties te volgen. Echt fantastisch! En met 20 medailles op zak, waarvan 8 gouden medailles (net als in Sotsji) komt TeamNL vandaag terug van de Winterspelen in Pyeongchang. Verrassende gouden medailles vond ik toch wel die van Esmee Visser op de 5000 meter schaatsen, Suzanne Schulting op de 1000 meter shorttrack en Kjeld Nuis op de 1000 meter schaatsen. Ik ben trots op ons kikkerlandje, maar ik ben ook benieuwd hoe het zit met innovatie op de Olympische Spelen.

Iedere dag zat ik vol spanning voor de TV om alle sportprestaties te volgen. Echt fantastisch! En met 20 medailles op zak, waarvan 8 gouden medailles (net als in Sotsji) komt TeamNL vandaag terug van de Winterspelen in Pyeongchang. Verrassende gouden medailles vond ik toch wel die van Esmee Visser op de 5000 meter schaatsen, Suzanne Schulting op de 1000 meter shorttrack en Kjeld Nuis op de 1000 meter schaatsen. Ik ben trots op ons kikkerlandje, maar ik ben ook benieuwd hoe het zit met innovatie op de Olympische Spelen.