Joost Emke

Sinds 1994 begeleid ik bedrijven bij het verkrijgen van subsidies en andere vormen van innovatiefinanciering. Vanaf het eerste uur heb ik diverse aanvragen voor onze klanten verzorgd, ondertussen zullen er een paar duizend door mijn handen zijn gegaan.

Hoewel ik commerciële economie heb gestudeerd, heb ik al vanaf het moment dat ik een schroevendraaier kon vasthouden interesse in technologie, zowel hands-on als theoretisch. Een motorblok uit elkaar halen of een complex probleem wegprogrammeren? Ik vind het allemaal even interessant.

In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in het losweken van subsidies en andere financieringen voor ICT projecten en sinds een aantal jaren voer ik samen met Arno van Klinken de directietaak uit bij DB&P.

Het verveelt nooit om vooruitstrevende bedrijven en ondernemers met passie voor innovatie vooruit te helpen. Tijdens mijn professionele loopbaan heb ik geleerd dat financiële en juridische kennis belangrijk is, maar dat het uiteindelijk draait om het begrijpen wat een ondernemer drijft.

Passie voor ondernemen en technologie, daar draait het om bij De Breed & Partners. Daarom voel ik mij al meer dan 25 jaar thuis bij DB&P.