Wij helpen innoverende ondernemers vooruit.

In een wereld waarin technologie elk aspect van het dagelijkse leven raakt, is innovatie van doorslaggevend belang. Wij versnellen niet alleen technologische innovatie, we maken innovatie zo duurzaam mogelijk.

De financieringsmixscan

Versterk ons team.

Wil je deel uitmaken van De Breed & Partners en innovatieve bedrijven helpen groeien?

Bekijk de vacatures

Versterk ons team.

Wil je deel uitmaken van De Breed & Partners en innovatieve bedrijven helpen groeien?

Bekijk de vacatures

Innoveren doen we samen. Met visie voor de toekomst.

Om technologische innovatie te versnellen en grenzen te verleggen, is een sterke drive en goede financiering nodig. Wij spreken de taal van ondernemers en begrijpen de vraagstukken. Op deze manier helpen we ondernemers verder en vinden we de juiste financieringsmix.

Verder lezen

Lees over de ervaringen van andere ondernemers


Wij vragen jaarlijks voor meer dan 1.500 ondernemers succesvol financiering aan. Benieuwd naar hun inspirerende verhalen?

Cases bekijken

Zo gaan we te werk

Attendering

De Breed & Partners attendeert je op de subsidies en overige financieringsmogelijkheden die voor jouw onderneming interessant zijn.

1

Inventariseren & informeren

We inventariseren waar de financieringsmogelijkheden liggen en wij houden je op de hoogte van kansen in de markt.

2

Uitwerking aanvraag

De Breed & Partners verzorgt de volledige subsidie- en/of financieringsaanvraag, inclusief de inhoudelijke en technische hoofdstukken.

3

Toekenning regeling

Zodra de beschikking binnen is, ontvangen wij hier bericht over van het RVO. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat jouw onderneming zo snel mogelijk kan profiteren van het financiële voordeel.

4

Communicatie

Wij besparen veel tijd en capaciteit doordat wij ook de correspondentie, die verbonden is aan de aanvraag, uit handen nemen.

5

Jaarafsluiting

Voor onze klanten verzorgen wij de volledige jaarafsluiting bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of de kredietvertrekker.

6

Nazorg

Wij beantwoorden vragenbrieven vanuit het RVO en wij zullen klanten bijstaan indien er een controlebezoek komt.

7

De Breed & Partners in België

Sinds begin 2018 zijn wij ook gevestigd in Antwerpen, België. Vanuit dit kantoor bedienen wij de Belgische markt. Ben je bezig met innovatie en ben je (ook) actief in België? Wij gaan graag met je aan de slag om de optimale financieringsmix te creëren en jouw innovatieplannen te doen slagen.

Naar de Belgische site

Onze partners en netwerken

Samen innoveren, dat is waar we voor staan. Daarom bundelen wij onze krachten met partners en netwerken op het gebied van financiering en fiscaliteit, innovatie en technologie. Op deze manier kunnen wij onze kennis uitbreiden en een breder dienstenspectrum aanbieden.

Alle partners en netwerken

Kom jij ons team versterken?

Wil je een bijdrage leveren aan de groei van ondernemingen? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet kom je ons team versterken!

Bekijk de vacatures

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Paulien. Zij staat je graag te woord!

Bel 076 5654321
profielfoto financieringsadviseur Paulien Doorakkers