Wij helpen innovatieve ondernemers vooruit.

Om als onderneming te groeien is vaak (extra) financiering nodig. Wij als De Breed & Partners sparren gaan samen met jou kijken hoe we deze behoefte kunnen vervullen. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de hand van subsidies of fiscale regelingen waarvan jouw onderneming gebruik van kan maken tot het matchen aan een investeerder.

Versterk ons team.

Wil je deel uitmaken van De Breed & Partners en innovatieve bedrijven helpen groeien?

Bekijk de vacatures

Innoveren doen we samen. Met visie voor de toekomst.

Om technologische innovatie te versnellen en grenzen te verleggen, is een sterke drive en goede financiering nodig. Wij spreken de taal van ondernemers en begrijpen de vraagstukken. Op deze manier helpen we ondernemers verder en vinden we de juiste financieringsmix.

Verder lezen

Lees over de ervaringen van andere ondernemers

Wij vragen jaarlijks voor meer dan 1.500 ondernemers succesvol financiering aan. Benieuwd naar hun inspirerende verhalen?

Cases bekijken

Zo gaan we te werk

Attendering

Wij attenderen je tijdig op subsidies en overige financieringsmogelijkheden die voor jouw onderneming interessant zijn.

1

Inventarisatie & informatie

We inventariseren waar de financieringsmogelijkheden liggen en houden je op de hoogte van kansen in de markt.

2

Uitwerking aanvraag

De Breed & Partners verzorgt de volledige subsidie- en/of financieringsaanvraag, inclusief de toetsing van inhoudelijke en technische hoofdstukken.

3

Toekenning regeling

Zodra de beschikking binnen is, zullen wij je informeren. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat jouw onderneming zo snel mogelijk kan profiteren van het financiële voordeel.

4

Communicatie

Wij besparen je veel tijd en capaciteit doordat wij ook de correspondentie, die verbonden is aan de aanvraag, uit handen nemen.

5

Jaarafsluiting

Voor onze klanten verzorgen wij de volledige jaarafsluiting bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of de kredietverstrekker.

6

Nazorg

Wij beantwoorden vragenbrieven en staan je bij indien er een controlebezoek komt of bezwaarprocedure moet worden gevolgd.

7

Onze partners en netwerken

Samen innoveren, dat is waar we voor staan. Daarom bundelen wij onze krachten met partners en netwerken op het gebied van financiering en fiscaliteit, innovatie en technologie. Op deze manier kunnen wij onze kennis uitbreiden en een breder dienstenspectrum aanbieden.

Alle partners en netwerken

Kom jij ons team versterken?

Wil je een bijdrage leveren aan de groei van innovatieve ondernemingen? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet kom jij binnenkort ons team van professionals versterken!

Bekijk de vacatures

Business Partner van de TU/e Contest

Wij zijn Business Partner van de TU/e Contest. Deze competitie biedt studenten van de Technische Universiteit in Eindhoven de mogelijkheid hun eigen innovatieve idee te ontwikkelen of uit te werken. Wij reiken ook onze eigen award uit voor het meest innovatieve project. De winnaar ontvangt een geldbedrag en 10 uur aan advies en coaching voor Funding & Netwerk.

Meer over de TU/e Contest

Heb je vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op met consultant Farah-Addin Ajroud. Hij staat je graag te woord!

Bel 076 5654321