Scale-up Tuesday

Ben je als organisatie snel aan het groeien? Snelle groei gaat meestal gepaard met uitdagingen op het gebied van funding. Tijdens Scale-up Tuesday krijg je kosteloos advies van Greyt en De Breed & Partners over hoe je deze uitdagingen aanpakt.

Volgende data

  • 7 september 2021, digitaal
  • 2 november 2021, digitaal

Meld je aan

Volgende data

  • 7 september 2021, digitaal
  • 2 november 2021, digitaal

Meld je aan

Nog veel te vaak worden groeiplannen geremd door het gebrek aan funding. Of ontoereikende financiƫle kennis en financieel inzicht. Zet uitdagingen om in kansen en laat uitdagingen je groeiplannen niet belemmeren. Om scale-ups hierbij te ondersteunen, organiseert De Breed & Partners in samenwerking met Greyt Scale-up Tuesday. Tijdens Scale-up Tuesday zitten experts met verschillende expertises klaar om het fundingvraagstuk binnen jouw bedrijf te bespreken.

Beschikt jouw scale-up over een minimale jaarlijkse omzet van ā‚¬ 250.000 of minimaal 5 medewerkers? Schrijf je dan direct in voor een tijdvak naar keuze!

 

Goed voorbereid tijdens Scale-up Tuesday

Wat kun je verwachten van het digitale adviesgesprek? Vooraf ontvangen we graag een pitch deck of businessplan van jouw organisatie. Zo kunnen we ons verdiepen in het fundingvraagstuk dat je met ons zou willen bespreken. Je start je gesprek met een pitch van maximaal 10 minuten. Tijdens het gesprek van 45 minuten stellen we vragen om meer te weten te komen over de huidige situatie en jouw uitdagingen. Vervolgens sparren we over de mogelijkheden, door onze diverse expertises haal je altijd waardevolle inzichten uit het gesprek.

Scale-ups zijn vaak succesvol door een schaalbaar concept en een businessmodel voor een brede (internationale) markt. Ben jij die ondernemer die zich bezig houdt met innovatie en maatschappelijke impact? Dan adviseer ik je graag over de funding van jouw groei en innovatie!
Koen Ferket, Finance Consultant

Funding voor innovatieve scale-ups

Lees je in over de verschillende financieringsvormen voor innovatieve scale-ups door onze whitepaper te downloaden en wees voorbereid tijdens Scale-up Tuesday.
Ready-2-Scale