Scale-up Tuesday

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor jouw scale-up? Meld je dan nu kosteloos aan voor Scale-up Tuesday en ga vrijblijvend in gesprek over de kansen voor jouw onderneming!

Volgende data

  • 2 maart 2021, digitaal
  • 4 mei 2021, digitaal
  • 6 juli 2021, digitaal

Meld je aan

Volgende data

  • 2 maart 2021, digitaal
  • 4 mei 2021, digitaal
  • 6 juli 2021, digitaal

Meld je aan

Om te blijven groeien is continue innovatie belangrijk. Zet uitdagingen om in kansen! Om scale-ups hierbij te ondersteunen, organiseren wij Scale-up Tuesday. Hier krijg je als innovatieve ondernemer de kans om drie kwartier lang gratis in gesprek te gaan met een DB&P consultant over financieringskansen of vraagstukken die spelen binnen jouw scale-up. Beschikt jouw scale-up over een minimale jaarlijkse omzet van € 250.000 en minimaal 5 medewerkers? Schrijf je dan in!

Pitchen tijdens Scale-up Tuesday

Wat kun je verwachten van het digitale adviesgesprek? Tijdens Scale-up Tuesday zijn diverse consultants aanwezig, die spreken vanuit verschillende expertises en ruime ervaring hebben met het mogelijk maken van groei en innovatie. Na de voorstelronde is het woord aan jou om een vraagstuk binnen de scale-up en/of de financieringsbehoefte toe te lichten. Vervolgens sparren we met elkaar over jouw vraagstuk en bespreken we mogelijke oplossingen.

Scale-ups zijn vaak succesvol door een schaalbaar concept en een businessmodel voor een brede (internationale) markt. Ben jij die ondernemer die zich bezig houdt met innovatie en maatschappelijke impact? Dan adviseer ik je graag over de funding van jouw groei en innovatie!
Nicole Campen, scale-up specialist

Funding voor innovatieve scale-ups

Lees je in over de verschillende financieringsvormen voor innovatieve scale-ups door onze whitepaper te downloaden en wees voorbereid tijdens Scale-up Tuesday.
Ready-2-Scale