Start-up Thursday

Wil jij samen sparren over de (financiƫle) vraagstukken en/of groeiambities van jouw start-up? Meld je dan vrijblijvend aan voor Start-up Thursday. Tijdens dit digitale 1-op-1 adviesgesprek ga je met verschillende experts in gesprek over de financiƫle mogelijkheden voor jouw onderneming!

Volgende data

  • 17 augustus 2023, digitale editie
  • 19 oktober 2023, digitale editie
  • 21 december 2023, digitale editie
Aanmelden

Hoe verloopt het aanmeldproces?

Aanmelden

Meld je aan voor een dag en tijdvak naar keuze.

Aanmelden voor Start-up Thursday

1

Selectie

Na de aanmelding wordt er contact met je opgenomen om je aanmelding te bespreken.

2

Pitch je propositie tijdens Start-up Thursday

Heeft jouw innovatieve propositie potentie? Dan horen wij jouw plannen graag tijdens Start-up Thursday!

3

Meest gestelde vragen

Ja, de sessies zijn 1-op-1 gesprekken, waarbij we graag in gesprek gaan over jouw fundingbehoefte en/of innovatieve vraagstukken.

Nee, de sessies van Start-up Thursday zijn gratis.

Aanmelden is alleen mogelijk wanneer jouw onderneming staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Is jouw gewenste datum vol? Meld je aan voor de eerstvolgende editie of mail naar financiering@debreed.nl om de mogelijkheden voor jouw start-up te bespreken!

Jelmer helpt je graag verder

“Met een passie voor technologische innovatie help ik innovatieve start-ups bij het beantwoorden van hun vraagstukken, zowel op technisch als financieel gebied.”

profielfoto financieringsadviseur Jelmer Ruitenga

Klantcase: Fight Athlete

“Start-up Thursday was erg waardevol. De setting was aangenaam en er werd met oprechte interesse naar mijn pitch geluisterd. Er werden kritische, maar goede vragen gesteld. Ik kreeg constructieve feedback en concrete adviezen vanuit verschillende specialismen, waar ik gelijk in de praktijk iets mee kon. Door mijn pitch bij Start-up Thursday lopen er twee subsidie aanvragen en zit ik momenteel zelfs met een investeerder om de tafel. Het is een fantastisch initiatief, waar je als start-up veel aan kunt hebben. Doe er je voordeel mee!” – Robbin, Fight Athlete