Start-up Thursday Finance your innovation

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor jouw start-up? Meld je dan nu kosteloos aan voor Start-up Thursday en ga vrijblijvend in gesprek over de kansen voor jouw onderneming!

Volgende data

  • 20 augustus 2020, digitale editie
  • 27 augustus 2020, digitale (extra) editie
  • 17 september 2020, digitale editie

Meld je aan

Volgende data

  • 20 augustus 2020, digitale editie
  • 27 augustus 2020, digitale (extra) editie
  • 17 september 2020, digitale editie

Meld je aan

Wij willen start-ups helpen groeien! Daarom organiseren wij iedere derde donderdag van de maand Start-up Thursday. Hier krijg je als ondernemer de kans om drie kwartier lang gratis in gesprek te gaan met een DB&P consultant over financieringskansen of vraagstukken die spelen binnen jouw start-up. Het enige criterium voor deelname is een kvk-inschrijving.

Is jouw gewenste datum vol? Meld je aan voor de eerstvolgende editie of mail naar financiering@debreed.nl om de mogelijkheden voor jouw start-up te bespreken!

Jelmer helpt je graag verder

“Met een passie voor technologische innovatie help ik innovatieve start-ups bij het beantwoorden van hun vraagstukken, zowel op technisch als financieel gebied.”

profielfoto financieringsadviseur Jelmer Ruitenga

“Start-up Thursday was erg waardevol. De setting was aangenaam en er werd met oprechte interesse naar mijn pitch geluisterd. Er werden kritische, maar goede vragen gesteld. Ik kreeg constructieve feedback en concrete adviezen vanuit verschillende specialismen, waar ik gelijk in de praktijk iets mee kon. Door mijn pitch bij Start-up Thursday lopen er twee subsidie aanvragen en zit ik momenteel zelfs met een investeerder om de tafel. Het is een fantastisch initiatief, waar je als start-up veel aan kunt hebben. Doe er je voordeel mee!” – Robbin, Fight Athlete

Sneller groeien met experimenteren

Door middel van het Experiment Board kun je een klantprobleem valideren en ideeën blijven testen. Door het gebruik van het Experiment Board kun je jouw product beter laten aansluiten op de wensen en behoeften van je klant.