Financiering voor jouw scale-up

Omdat scale-ups groeiende bedrijven zijn, is er voortdurend kapitaal nodig. Maar waar halen scale-ups hun financiële middelen vandaan?

 

Scale-ups zijn de start-up fase voorbij. Met een omzet van € 10 miljoen en een minimaal bestaan van vijf jaar mag een bedrijf zich scale-up noemen. Scale-ups zijn in de meeste gevallen relevant voor een brede markt. Daarnaast worden internationale kansen niet uitgesloten. Als ondernemer probeer je op de hoogte te blijven van de financiële mogelijkheden van je scale-up. Uiteraard kun je bij de bank terecht voor bancaire leningen of kredieten, maar er zijn ook alternatieve financieringsvormen, denk hierbij aan informal investing, fiscale- en subsidieregelingen.

Subsidies en kredieten

Ben je op zoek naar mogelijkheden om je projecten te financieren? Voor scale-ups zijn er diverse subsidieregelingen of kredieten. Denk hierbij vooral aan regelingen op het gebied van innovatie, internationalisering of duurzaam ondernemen. Vraag je jezelf af wat de kansen zijn voor jouw scale-up? Maak vrijblijvend een afspraak met een De Breed & Partners consultant om deze te bespreken.

Crowdfunding en Informal Investment

Door de nog altijd lage rente zijn investeerders continu op zoek naar manieren om meer rendement uit hun vermogen te halen. Bij ons kunnen scale-ups hun plan aan investeerders voorleggen. We beschikken over een groot netwerk aan informal investors. Particuliere of zakelijke investeerders kunnen kosteloos investeren in je plannen, nadat je deze middels een pitch aan de investeerders hebt gepresenteerd.

Nicole helpt je graag verder

Heb je een idee of project in gedachten? Maar heb je onvoldoende kennis over de financiële mogelijkheden? Nicole Campen is expert op het gebied van scale-up financiering. Wil je een vrijblijvend gesprek met Nicole Campen? Zij neemt graag met je de financieringsmix van jouw scale-up onderneming onder de loep.

Bel 076-5654 321
profielfoto financieringsadviseur Nicole Campen