Financiering voor jouw start-up

Een start-up staat voor innovatie. Het begint vaak met een slimme oplossing voor een probleem waar bijna iedereen weleens mee te maken heeft. Maar hoe laat je je start-up groeien? Daar is geld voor nodig. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om de beginfase van je start-up te financieren. Wij helpen je graag een handje!
Lees jij dit artikel en wil jij zelf investeren in startups in Nederland? Neem dan contact op met één van onze collega’s die je graag alle mogelijkheden omtrent informal investing en investeren uitleggen.

Financiering start-up

Om groei te realiseren is het belangrijk om de financiële haalbaarheid onder de loep te nemen. Hoeveel kapitaal heb je nodig om de start-up te laten groeien? Hoeveel geld heb je al? En waar haal je het resterende bedrag vandaan? Een lening bij de bank is een optie, maar banken zijn vaak terughoudend wanneer een bedrijf nog maar weinig of geen omzet heeft gedraaid. Daarom is het verstandiger om andere mogelijkheden te overwegen. Wij hebben een aantal interessante financieringsvormen voor je op een rijtje gezet.

Corona-Overbruggingslening (COL)

Als startende ondernemer financieel getroffen door de coronacrisis? Start-ups, scale-ups en innovatieve mkb-ers die overwegend met extern eigen vermogen zijn gefinancierd, komen in aanmerking voor de Corona-Overbruggingslening. Er is € 300 miljoen beschikbaar gesteld voor deze regeling.

COL aanvragen?

Door onze samenwerking met de ROM’s, kennis en inzicht over de benodigdheden en voorwaarden van de COL, kunnen wij ondernemers ondersteunen en begeleiden in de onderbouwing van de aanvraag. Aanvragen is mogelijk via de online portal van Techleap.nl. Neem direct contact op met Koen of Peter om de mogelijkheden te bespreken.

Kom naar Start-up Thursday!

Iedere derde donderdag van de maand organiseren wij Start-up Thursday. Tijdens deze dag krijg je de kans om drie kwartier in gesprek te gaan met een DB&P consultant over ondernemers- en financieringsvraagstukken die spelen binnen jouw start-up. Deelnemen is gratis, maar we willen je vriendelijk verzoeken om je aan te melden via onderstaande knop.

Aanmelden voor Start-up Thursday